David CAMERON il FELICITA pe Klaus IOHANNIS: Marea Britanie este gata să vă susţină in privinta COMBATERII CORUPTIEI, a cresterii RESPONSABILITATII si a imbunatatirii TRANSPARENTEI

P.c. | 09.12.2014

Pe aceeași temă

Premierul britanic David Cameron i-a transmis lui Klaus Iohannis o scrisoare de felicitare pentru victoria in alegerile prezidentiale, confirmand sprijinul Marii Britanii pentru Romania. Scrisoarea a fost facuta publica de Ambasada UK 

 

CITITI Scrisoarea de felicitare a premierului britanic David Cameron catre Klaus Iohannis:

 

"Dragă domnule Preşedinte ales,

Permiteţi-mi să vă felicit cu ocazia câştigării alegerilor prezidenţiale din România.

Marea Britanie şi România au dezvoltat un parteneriat puternic, bazat pe valori şi obiective comune, precum şi pe legături interumane. Aştept cu interes să colaborăm pentru a întări pe mai departe aceste relaţii şi cooperarea dintre ţările noastre.

Campania dumneavoastră prezidenţială a demonstrat o hotărâre clară în ceea ce priveşte combaterea corupţei, creşterea responsabilităţii şi îmbunătăţirea transparenţei, în anii care vor veni. Marea Britanie este gata să vă susţină în demersul de a face schimbări sistematice în acest domeniu.

De asemenea, aştept cu interes să colaborăm în interiorul Uniunii Europene, pentru a răspunde unor provocări comune, precum criza din Ucraina şi reforma UE. Lupta împotriva şomajului, promovarea creşterii economice şi a competitivităţii europene la nivel global servesc interesele tuturor statelor membre ale Uniunii, la fel ca şi gestionarea presiunilor aduse de migraţie, aşa cum am subliniat în discursul meu din luna noiembrie. Dorim să colaborăm cu toţi partenerii noştri europeni pentru a realiza aceste schimbări şi sper să le discutăm împreună în viitorul apropiat.

Cu sinceritate,

David Cameron"

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22