Declaratii şoc ale fostei sotii a lui Condrea:M-a rapit o grupare mafiota condusa de Blaga

Vlad Toma | 27.05.2016

Laura Georgescu, fosta sotie a lui Dan Condrea, patronul Hexi Pharma mort intr-un accident rutier, a declarat aseara, la Antena 3, ca ar fi fost internata 3 luni de zile in mod fortat la clinica de psihiatrie Obregia, dupa ce a fost rapita de o grupare mafiota condusa de Vasile Blaga, anunta Hotnews.

Pe aceeași temă

 

Laura Georgescu a mai spus, la Antena 3, ca de câte ori Condrea se ducea la ea să ia copilul, trecea și pe la laboratorul său Unilab, care era în drum.

 

Fosta sotie a lui Condrea declarase deja ieri dupa-masa, la iesirea de la Tribunalul Bucureşti, că fostul sau soţ era ofiţer SIE şi ca ar fi fost filat in permanenta de SIE si CIA.

 

Ea a mai spus că patronul Hexi Pharma ar fi platit TVA pentru mai multe mașini ale serviciului secret din cadrul MAI, DIPI, pentru a fi astfel protejat in trafic. Laura Georgescu a mentionat de asemenea mai multi ofiţeri ai SRI, SIE, DGIPI şi SPP care a fi făcut parte din anturajul sotului sau.

 

În cazul Hexi Pharma, protecția ar fi venit, conform sotiei lui Condrea, de la Camera Deputaţilor, din Comisia de Sănătate, de la domnul Georgescu.

 

Ea a spus de asemenea ca le-a dat judecătorilor mai multe documente si fotografii care demonstreaza modul in care Condrea a fost filat, anunta Gandul.

 

Conform acesteia, intr-o fotografie data judecatorilor ar aparea colonelul Iancu Damian din Ministerul de Interne de la Direcţia Doi şi un Sfert.

 

Patronul firmei Hexi Pharma, Dan Condrea, si-a pierdut viata duminica seara, in urma unui accident produs pe un drum din judetul Ilfov. Moartea lui Condrea va fi investigata de Parchetul General, de acelasi procuror care investigheaza si cazul Hexi Pharma.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2022 Revista 22