Depolitizarea a inceput cu oamenii lui Tariceanu. Secretarii de stat ALDE au demisionat

Iulia Mincu | 23.11.2015

Toti secretarii de stat ALDE din guvernarea Ponta au demisionat, a anuntat Daniel Constantin, co-presedintele partidului. Ei vor monitoriza programul guvernare.

Pe aceeași temă"Asa cum spuneam saptamana trecuta, si pentru a intari statutul de singur partid de Opozitie care functioneaza cu un grup consistent in Parlament - ALDE, toti secretarii de stat din guvernarea precedenta si-au prezentat demisiile.

Au mai fost doua sau trei cazuri de colegi care au ramas pentru ca au fost solicitati de ministri sa ramana, fiind singurii care cunosteau cum sa mearga lucrurile mai departe. Isi vor prezenta si acestia demisia, daca nu au facut-o deja.

Urmeaza ca premierul Ciolos sa semneze si sa publice aceste demisii, aceste decizii", a declarat Constantin, intr-o conferinta de presa, potrivit ziare.com.

El a precizat ca fostii secretari de stat ai ALDE ocupa functii de conducere in departamentele partidului si vor monitoriza programul actual de guvernare.

"In felul acesta, cred ca nu facem altceva decat sa intarim departamentele care functionau in cadrul partidului. Toti colegii ocupa functii de conducere si in perioada urmatoare vom monitoriza atent programul de guvernare.

Asteptam sa vedem care sunt completarile pe care le va aduce Guvernul pana pe data de 15 decembrie, astfel incat sa incercam sa ne asiguram ca masurile pe care le-am luat in guvernarea precedenta si care sunt absolut necesare pentru mediul de afaceri se vor mentine. Vom atrage atentia de fiecare data cand se va face o greseala si cand o masura care nu este in interesul politicii pe care noi o promovam se incearca a fi promovata", a adaugat Constantin.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22