DNA:Perchezitii la Autoritatea Electorala Permanenta. E vizata sefa institutiei, Ana Patru

Vlad Toma | 15.11.2016

DNA anunta efectuarea unor perchezitii in Bucuresti si in judetele Ilfov și Vâlcea, precizand ca e vorba de infractiuni de coruptie si ca una dintre perchezitii are loc la sediul unei institutii publice.

Pe aceeași temă

 

UPDATE: Conform unor surse citate de Hotnews, Stefan Florin Patru, sotul sefei AEP, ar fi incercat sa fuga cu documentele unei societati radiate, relevante pentru investigatia din acest dosar, el fiind oprit insa de politisti.

 

UPDATE: Conform unor surse juridice citate de Hotnews, institutia publica perchezitionata este Autoritatea Electorala Permanenta.

 

Conform News.ro, printre persoanele vizate de ancheta s-ar numara si Ana Maria Patru, presedintele AEP. Sursa citata precizeaza ca in aceasta cauza se fac cercetari pentru trafic de influenta si spalare de bani.

 

"Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul teritorial Ploiești efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciunea săvârșirii, în perioada 2008 -2015, a unor infracțiuni de corupție.

În cursul dimineții de 15 noiembrie 2016, ca urmare a autorizării de către instanța competentă, sunt efectuate percheziții în 4 locații situate în municipiul București și județele Ilfov și Vâlcea, din care o locație se află în incinta unei instituții publice, restul la domiciliile unor persoane fizice.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei „Vlad Țepeș”. 

Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare,"
anunta DNA, intr-un comunicat.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22