Dăncilă e sigură că «abordarea bazată pe dialog» o recomandă pentru fotoliul de premier

E.b. | 23.01.2018

Premierul desemnat, Viorica Dăncilă, a declarat, la Parlament, că pentru funcţia de prim-ministru o recomandă dialogul şi faptul că ştie să lucreze cu instituţiile Uniunii Europene.

Pe aceeași temă

 

 

“În primul rând, o altă abordare. O abordare bazată pe dialog, o abordare constructivă, faptul că ştiu să lucrez cu instituţiile europene, ştiu modul de lucru al instituţiilor europene, faptul că de la 1 ianuarie vom prelua preşedinţia Consiliului Uniunii Europene şi este important să avem o prestaţie foarte bună în cadrul acestui forum”, a spus Viorica Dăncilă, citată de News.ro..

 

Premierul desemnat a mai spus că are o experinţă politică de nouă ani în Parlamentul European, dar şi o “abordare constructivă”, nevăzând doar critici din partea cuiva, ci şi soluţii.

 

“Cred că faptul că am o experienţă atât politică, am experienţa celor nouă ani în Parlamentul European, am condus delegaţia europarlamentarilor români în grupul socialiştilor şi democraţilor europeni, am o experienţă în ceea ce priveşte abordarea constructivă, în sensul că nu văd numai critica din partea cuiva, văd şi faptul de a veni cu soluţii”, a afirmat ea.

De asemenea, Dăncilă consideră că modul de lucru din Parlamentul European ar trebui introdus şi în România.

 

“Am lucrat foarte bine şi cred că acesta ar trebui să fie modul de lucru şi în România, cu colegi din multe grupuri politice şi cred că proiectele care sunt importante pentru ţară trebuiesc abordate de către toţi, pentru că nu privesc doar o parte a românilor şi îi privesc pe toţi”, a continuat aceasta.
 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22