Doi noi suspecti, retinuti in cazul asasinarii lui Boris Nemtsov

P.c. | 08.03.2015

Pe aceeași temă

Albert Barahoiev, secretarul Consiliului de Securitate din republica rusa Ingusetia, a anuntat ca doi noi suspecti au fost retinuti in cazul asasinarii lui Boris Nemtov.

 

Aleksander Bortnikov, directorul Serviciului Federal de Securitate (FSB), a anuntat ca Zaur Dadaiev si Anzor Gubashev au fost retinuti pentru asasinarea lui Nemtov. Ambii suspecti sunt din regiunea Caucazului, din sudul Rusiei, relateaza Hotnews.
 

Albert Barahoiev a anuntat insa, sambata seara, ca pe langa Dadaiev si Gubashev au mai fost retinuti alti doi suspecti. Printre cei retinuti se afla "Zaur Dadaiev, care este comandantul adjunct al unei unitati a batalionului Sever din Ministerul Afacerilor Interne al Republicii Cecene, si un alt barbat care se afla cu el in masina in acel moment. Anzor Gubashev, care lucra la o companie privata de securitate din Moscova si fratele sau mai mic au fost de asemenea retinuti", a declarat Barahoiev pentru RIA Novosti.

 

CITITI SI: Sef al serviciilor secrete ruse: Doi suspecti au fost retinuti in cazul asasinarii lui Boris Nemtov


Zaur Dadaiev, care lucreaza in politia din Cecenia de zece ani, si Anzor Gubashev locuiesc in capitala cecena Groznii, dar au fost retinuti in republica rusa Ingusetia, a declarat Barahoiev pentru agentia TASS. El a precizat ca Dadaiev a fost arestat in orasul Magas, iar Gubashev a fost arestat in timp ce se deplasa cu un autovehicul din orasul Malgobek spre satul Voznesenovskaia, unde locuieste mama sa.
 

Dupa anuntul arestarii lui Dadaiev si Gubashev, purtatorul de cuvant al Comitetului rus de ancheta Vladimir Markin a declarat ca suspectii "retinuti sunt implicati in planuirea si executarea crimei".
 

Boris Nemtsov, in varsta de 55 de ani, unul dintre cei mai vehementi critici ai presedintelui rus Vladimir Putin, a fost impuscat mortal pe 27 februarie, in timp ce se plimba pe un pod din apropierea Kremlinului cu prietena sa, fotomodelul ucrainean Anna Duritskaia, in varsta de 23 de ani.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22