Dragnea: Avertizez companiile să înceteze să amenințe statul român. OUG va fi adoptată vineri

Redactia | 20.12.2018

Liviu Dragnea a avertizat companiile care au criticat prevederile din Ordonanța de Urgență pentru introducerea „taxei de lăcomie”, în special referindu-se la OMV Petrom.

Pe aceeași temă

Anunțând că ordonanța privind noile taxe va fi aprobată în ședința de Guvern de vineri, șeful PSD, Liviu Dragnea, a avertizat companiile care au criticat demersul executivului. „Am văzut, am citit, tot felul de reacții. Eu îi sfătuiesc, îi avertizez să înceteze să amenințe statul român. Statul român nu e un sat fără câini și nici un stat la cheremul unei companii”, a spus Dragnea.

„Se pare că mâine vor adopta OUG. A mai fost nevoie de câteva reglaje în ceea ce privește formulările. (...) Eu am înțeles că da (se va adopta - n.r.), mi-a spus dna prim-ministru”, a declarat Liviu Dragnea, după o ședință de Coaliție la Parlament, la care au participat și Darius Vâlcov, Daniel Chițoiu, Călin Popescu Tăriceanu și Eugen Teodorovici.

Întrebat ce companii ar fi amenințat statul, șeful PSD a răspuns: „am văzut de exemplu OMV Petron , care a amenința voalat că o să diminueze producția de gaze”.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2022 Revista 22