Dragnea îl atacă pe Cioloş: O platformă cusută cu «aţa de la PNL» şi «acul» lui Iohannis

E.b. | 14.10.2016

„Miniștrii Guvernului Cioloș părăsesc guvernarea și se pregătesc să intre ba în PNL, ba în USR. Cioloș însuși și-a anunțat aseară o platformă "civilă", cusută cu ață galbenă de la PNL și cu acul președintelui Iohannis”, scrie Liviu Dragnea, preşedintele PSD, pe pagina sa de Facebook.

Pe aceeași temă

  

Liviu Dragnea, președintele PSD, consideră că românii au nevoie de fapte din „viața reală” și a calificat platforma de principii anunțată joi de premierul Dacian Cioloș la Digi24 ca fiind una „de reflecții”, lipsită de elemente concrete.

 

Unul câte unul, miniștrii Guvernului Cioloș părăsesc guvernarea și se pregătesc să intre ba în PNL, ba în USR. Cioloș însuși și-a anunțat aseară o platformă "civilă", cusută cu ață galbenă de la PNL și cu acul președintelui Iohannis

Acești oameni au fost instalați la Palatul Victoria pentru că s-au pretins independenți, fără legătură cu partidele politice. Dar, după cum se vede, tehnocrații au mințit. Guvernarea a fost pentru ei un tren politic în care se urcă acum cu toții. Nu le-a păsat de economie, nu le-a păsat de oameni, nu le-a păsat de țară. I-a preocupat doar cariera lor politică și aranjamentul cu Iohannis, scrie Liviu Dragnea pe Facebook.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2020 Revista 22