Dragnea: Ministrii, inclusiv Grindeanu, si-au depus demisiile in alb la primirea mandatului

E.b. | 09.06.2017

Liviu Dragnea, liderul PSD, a declarat ca toti ministrii din cabinetul lui Sorin Grindeanu, inclusiv premierul, si-au depus demisiile in alb in momentul in care si-au primit mandatul. El sustine ca duminica seara ar trebui sa fie gata raportul de evaluare pe programul de guvernare.

Pe aceeași temă

 
 

Insa, spune Dragnea, nu o sa le foloseasca. El sustine ca duminica seara ar trebui sa fie gata raportul de evaluare pe programul de guvernare, iar saptamana viitoare sa poarte discutii cu ministrii si cu cei din Comitetul Executiv National.

 

"Toti si-au depus demisiile in alb in momentul cand si-au primit mandatul, din cate am auzit, si Sorin Grindeanu, dar nu o sa le folosesc," a spus Dragnea, raspunzand unei intrebari in acest sens, conform HotNews.

 

"Nu este evaluarea ministrilor este evaluarea programului de guvernare. Duminica seara sper ca va fi gata acest raport, este un raport amplu, iar luni, marti, miercuri vom discuta si cu ministrii", a precizat Dragnea.

 

Ulterior va avea loc o sedinta a Comitetului Executiv National al PSD, a mai spus el. 

 

 

**************************

 

 

Premierul Sorin Grindeu a recunsocut, la România TV, că "intensitatea discuțiilor" cu Liviu Dragnea e ridicată, dar a negat un conflict, despre care se vorbeşte din ce în ce mai mult în presă.

 

”... Am depus jurământul în 4 ianuarie și eu și colegii mei. Și din prima săptămână am observat că se discută despre tensiuni, despre lucruri care nu sunt tocmai ok între mine și domnul președinte Liviu Dragnea. E adevărat că în ultima perioadă intensitatea acestor discuții este mai ridicată, eu vă spun că e fals. Relația, cel puțin din punctul meu de vedere, este una de respect pentru președintele partidului, dar nu pot să nu remarc un lucru, că cineva dorește să întrețină în mod voit această așa-zisă tensiune dintre mine și domnul președinte Dragnea. Mă consult, vorbesc zilnic cu domnul președinte. E normal să fac lucrul acesta, pentru că este președintele partidului din care fac parte", a declarat Sorin Grindeanu, la  România TV, întrebat cum ar cataloga relația pe care o are, în prezent, cu președintele PSD, Liviu Dragnea.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2022 Revista 22