Dragnea nu renunță la revocarea procurorului general: procedura trebuie dusă până la capăt

Redactia | 06.11.2018

Dragnea spune că îl susține în continuare pe ministrul Justiției, Tudorel Toader și că procedura de revocare a procurorului general Augustin Lazăr trebuie să meargă până la capăt.

Pe aceeași temă


"Vom face săptămâna viitoare acest CEX, după ce se întoarce și doamna prim-ministru. Ne vom pune de acord și vom stabili ziua", a declarat Dragnea după ședința Comitetului Executiv al PSD.


Întrebat dacă îl mai susține pe Tudorel Toader în funcția de ministru al Justiției, Liviu Dragnea a spus că el îl susține.

De asemenea, întrebat despre procedura de revocare a procurorului general declanșată de ministrul Justiției, Dragnea a spus că aceasta trebuie dusă până la capăt, pentru că lucrurile sunt mult mai grave decât au fost prezentate de ministrul Justiției."Trebuie dusă până la capăt (n.r.- procedura de revocare a procurorului general). Din ce a prezentat domnul Tudorel Toader, lucrurile sunt mult mai grave. Unul sau doi oameni au fost numiți în funcție prin decret prezidențial după ce în prealabil aceștia clasaseră dosare pentru cel care i-a numit. Eu cred că nu este numai o problemă morală, ci și o problema de încălcare a legii. În aceste chestiuni trebuie făcută lumină (...) Chiar dacă încearcă să se ascundă acest scandal cu o valiză, el ramane", a declarat liderul PSD.


Întrebat despre eroarea ministrului Justiției, care "a încurcat Lazării", și despre faptul că ar fi spus despre Toader că s-a făcut de râs prin această eroare, Dragnea a răspuns: "Fapta rămâne, indiferent că domnul Toader a confundat Augustin cu Cristian. Nu am spus că s-a făcut de râs, am spus că a gestionat greșit subiectul, în sensul că trebuia să arate documentul, dar pe fond procedura are susținerea noastră".


Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2020 Revista 22