Dragnea se vede joi cu Netanyahu. Dăncilă și Meleșcanu, vizită oficială ținută la secret

Dora Vulcan | 25.04.2018

Deplasarea are loc la invitatia premierului Benjamin Netanyahu, in contextul aniversarii a 70 de ani de la stabilirea relatiilor diplomatice romano-israeliene, precum si a 70 de ani de la declararea independentei Israelului.

Pe aceeași temă

 

 

 

"Pe durata acesteia, Liviu Dragnea va avea intrevederi cu presedintele Statului Israel, Reuven Rivlin, si cu premierul Benjamin Netanyahu", se arata intr-un comunicat de presa citat de ziare.com. 

 

Premierul Viorica Dancila a avut deja, miercuri, o intrevedere cu omologul sau israelian, Benjamin Netanyahu.

 

Cei doi demnitari au discutat despre relatiile bilaterale dintre cele doua state, dar si un parteneriat in domeniul noilor tehnologii, potrivit unui comunicat de presa al Palatului Victoria .  In acelasi document se arata ca "premierul israelian a salutat adoptarea de catre Guvernul Romaniei a cadrului de lansare a dezbaterii privind relocarea ambasadei Romaniei la Ierusalim".

 

Amintim ca, Liviu Dragnea, Viorica Dancila si Teodor Melescanu se afla zilele acestea in Israel, vizita care a fost tinuta secretă pana in ultimul moment.

 

Abia marti seara, Guvernul a anuntat agenda acestei vizite oficiale, care a inceput miercuri, la invitatia prim-ministrului Netanyahu.

 

Cat despre plecarea lui Liviu Dragnea in Israel, aceasta a fost confirmata abia miercuri. Si nu de PSD sau Camera Deputatilor (unde este presedinte), ci de catre ambasadorul Israelului la Bucuresti.

 

Miercuri Liviu Dragnea ar fi trebuit sa fie prezent la Inalta Curte, unde erau programate pledoariile finale in dosarul angajarilor fictive din Teleorman, in care este inculpat.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

CELE MAI CITITE

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2019 Revista 22