Dragnea: Shhaideh nu va reveni în guvern. Despre o funcție pentru Tudose: nu știu, vom hotărî

Dora Vulcan | 28.01.2018

Liviu Dragnea a dat asigurări duminică, după întâlnirea viitorului premier cu viitorii miniștri și parlamentarii coaliției că Sevil Shhaideh nu va reveni în guvern. Dragnea spune că nici despre Tudose nu s-a luat, încă, o decizie privind acordarea unei funcții în conducerea Camerei Deputaților.

Pe aceeași temă

 

 

 El a mai precizat că Sevil Shhaideh nu va reveni în Guvern şi că nici pentru fostul premier Mihai Tudose nu s-a stabilit dacă va primi sau nu vreo funcţie în conducerea Camerei Deputaţilor.

 

"Ne-am întâlnit cu toţi parlamentarii PSD şi ALDE pentru a discuta programul de mâine, pentru a discuta despre audierile în comisii, pentru ca premierul desemnat să aibă prima discuţie şi prezentare în faţa grupurilor parlamentare din coaliţie. A prezentat fiecare ministru, fiecare membru al Cabinetului propus pentru audierile de mâine. (...) Am stabilit cu colegii noştri ca miercuri să avem întâlnirea tradiţională a grupurilor parlamentare înainte de sesiunea care începe pe 1 februarie. (...) Programul de guvernare este cam acelaşi care a fost votat", a declarat Dragnea, la Palatul Parlamentului, citat de Agerpres.

 

Solicitat să spună explicit dacă Sevil Shhaideh se întoarce în Guvern ca secretar general, liderul PSD a negat: "Răspunsul este nu".

 

Nici despre Mihai Tudose preşedintele social-democraţilor n-a dat mai multe detalii. "Nu ştiu (dacă va primi o funcţie la Cameră - n.r.). Asta vom hotărî în grupul parlamentar de la Camera Deputaţilor miercuri. Din câte ştiu eu, nu s-a discutat despre asta", a explicat Liviu Dragnea.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22