Dragnea vrea Congres extraordinar PSD care sa puna in ”matca lor institutiile de forta”

I.m. | 14.02.2018

Liviu Dragnea a anuntat organizarea unui Congres Extraordinar al PSD in luna martie, cind va cere un vot de reconfirmare din partea colegilor.

Pe aceeași temă

 

 

Interesant este ca anuntul despre un Congres extraordinar al PSD in luna martie, facut de Liviu Dragnea miercuri, inainte de sedinta Comitetului Executiv National, pe scarile din sediul PSD, a surprins majoritatea liderilor partidului.

 

Congresul, a sustinut Dragnea, va fi ”cel mai bun prilej pentru ca toti colegii care trimit scrisori publice sa le sustina si dezvolte”, facind referire la scrisoarea lui Nicolae Badalau prezentata la CEx-ul in care s-a luat decizia mazilirii fostului premier Mihai Tudose.


 

Liderul social-democratilor a mai spus ca unul dintre motivele organizarii congresului extraordinar va fi "punerea in matca lor constitutionala a institutiilor de forta" si "eliberarea societatii romanesti de presiunile pe care le fac grupurile nedemocratice si ilegitime asupra institutiilor democratice".


 

Cel care a cerut, acum o luna, organizarea unui Congres si stabilireaa candidatului la alegerile prezidentiale a fost Codrin Stefanescu. La vremea  aceea  insa Dragnea a refuzat Congresul. Cu toate acestea, chiar si azi a spus ca desemnarea candidatului la prezidentiale cu aceasta ocazie nu este oportuna.

 

Intre timp insa Codrin Stefanescu a iesit din gratiile lui Dragnea dupa ce l-a contrat si amenintat intr-o sedinta de partid. "Domnul Codrin Stefanescu vorbeste cam mult fata de pozitia pe care o are in partid. Cam mult si cam rau", a spus liderul PSD.


Dragnea a mai spus ca scopul congresului extraordinar va fi si "redefinirea si relansarea programului de guvernare".

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22