Dragoș Tudorache, favorit pentru șefia MAI. Şi Dudu Ionescu ar fi o varinată

E.b. | 02.09.2016

Dragoș Tudorache, șeful Cancelariei premierului, ar putea deveni noul ministru de Interne, după demisia lui Petre Tobă din această funcție.

Pe aceeași temă

 

 
Propunerea ar putea fi trimisă la Cotroceni fără ca premierul să mai numească un interimar, conform Digi24.ro.

 

Dragoș Tudorache a asigurat interimatul la ministerul Comunicațiilor, după plecarea lui Marius Bostan din această funcție.

 

Şi consilierul pe probleme de securitate al preşedintelui Iohannis, Constantin Dudu Ionescu, ar fi una dintre variante pentru preluarea ministerului de Interne, după demisia lui Petre Toba. Însă  nu este clar în acest moment dacă Dudu Ionescu va accepta sau nu propunerea, conform HotNews.ro

 

Petre Tobă a demisionat după ce DNA a cerut urmărirea penală împotriva sa. Ministrul demisionar este acuzat de favorizarea infractorului şi este primul ocupant al acestei demnităţi care intră în atenţia procurorilor în timpul funcţiei.

 

El este suspectat de procurori că ar fi încercat să pună piedici anchetei DNA în dosarul în care sunt cercetaţi 24 de angajaţi ai Serviciului Secret al Ministerului de Interne, prin refuzul de a declasifica acte legate de achiziţiile DIPI.

 

Din banii serviciului secret al Ministerului de Interne s-au cumpărat căsuţe de păpuşi, tobogane, jocuri darts, cărţi de joc sau benzi de alergare.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22