Ecaterina Andronescu, despre Liviu Dragnea: Nimeni nu este veşnic pe nicio funcţie

E.b. | 09.01.2018

Ecaterina Andronescu, senator PSD, a afirmat, la Adevărul Live, că Liviu Dragnea, liderul PSD, nu şi-a pierdut autoritatea în partid, întrucât, la şedinţa de ieri, a fost susţinut de mai mulţi lideri PSD, dar, spune Andronescu: nimeni nu e veşnic pe funcţie.

Pe aceeași temă

 


Însă, cu toate acestea, „nimeni nu e veşnic în funcţie“, atenţionează Ecaterina Andronescu, care nu e decisă dacă Executivul are nevoie de o simplă remaniere sau de o restructurare masivă, cum vrea premierul Tudose, dar că se impune o schimbare.

 

Şi-a mai pierdut Dragnea din autoritate în partid? 


Ecatetina Andronescu: Dacă aş judeca după şedinţa de ieri, cei mai mulţi care au vorbit în şedinţă l-au susţinut pe Liviu Drganea, deci n-aş putea să fac o asemenea afirmaţie că şi-a pierdut încrederea sau autoritatea cu care a fost învrednicit, dar nimeni nu este veşnic pe nicio funcţie. 

 

Pentru mine e clar că ocupi o poziţie publică pe o perioadă determinată. Înainte de oameni, cred că trebuie să învăţăm să aşezăm interesele acestei ţări. Dacă vom face aşa, oamenii nu trebuie să se cramponeze de poziţia lor dintr-un moment sau altul.

 

Întreată despre faptul că Niculae Bădălău, numărul doi în PSD, a atras atenţia despre suspendarea democraţiei în partid, Andronescu a răspuns:

 

"E foarte bine că se exprimă colegii. Atunci când îţi exprimi opinia, te aud şi alţi colegi. Nu-i critic pe cei care au opinii, dar trebuie să avem acţiuni unitare, pentru că PSD şi-a asumat responsabilitatea guvernării".

 

CITESTE TOT INTERVIUL 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2022 Revista 22