Ecaterina Andronescu (PSD): Unii primari au platit transportul celor iesiti in strada

I.m. | 21.01.2018

Ecaterina Andronescu, senator PSD, a declarat intr-o interventie la Digi 24, ca protestele dn Bucuresti la care au participat peste 70.000 de oameni strica imaginea Romaniei in lume si acrediteaza ideea ca tara este neguvernabila si instabila.

Pe aceeași temă

 

 

 Senatoarea  PSD a sustinut ca unii primari au platit transportul manifestantilor si ca ea nu vede care sunt  articolele care  afecteaza independenta  justitiei.

 

" Daca aceste demonstratii genereaza instabilitatea tarii, daca ele transmit un mesaj in afara ca Romania este intr-o tara neguvernabila, atunci trebuie sa isi asume responsabilitatea toti cei care poate din spate i-au indemnat sa iasa. Cred ca niciun roman nu se poate bucura de o imagine nefericita care pleaca din tara spre in afara. Avem obligatia sa respectam imaginea tarii si sa nu dam senzatia ca suntem o tara neguvernabila", a comentat Andronescu protestele de sambata seara.

 

Ea a sustinut ca unii primari au platit transportul celor care au iesit in strada.

 

"Pentru ca pot sa va transmit mesajele care spun ca unii primari - va dau exemplu un mesaj primit de cineva din Roman - au platit transportul celor care au iesit in strada. Daca ies pentru ca sunt nemultumiti este dreptul lor constitutional si trebuie sa ii respectam", a sustinut senatorul PSD.

 

In cea ce priveste legile Justitiei, unul dintre motivele protestelor, ea a spus ca cele trei legi care au trecut prin Parlament sunt departe de a fi intrat in vigoare, fiind pe masa CCR, iar Codurile penale nu au fost modificate. Ea a apreciat ca protestele nu ar trebui sa influenteze in niciun fel CCR, sa nu fie o presiune .

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2023 Revista 22