Echipa lui Barna se mobilizează pentru alegerile din turul 2 cu Cioloș: Este caft pe bune

Laurentiu Gheorghe | 24.09.2021

Dan Barna consideră că diferența cu care a pierdut în turul 1 în fața lui Dacian Cioloș este mică și că este nevoie de încă „3.000, 3.500 de voturi curate” pentru a câștiga șefia partidului.

Pe aceeași temă

Strategul lui Dan Barna pentru campania internă din turul 2, fostul ministru Cristian Ghinea, propune înființarea unui call center cu liderii proveniți de la USR care să mobilizeze activul de partid care n-a votat în primul tur sau l-a preferat de Irineu Darău, pentru a recâștiga voturile necesare înfrângerii lui Dacian Cioloș.

„E prima bătălie care nu ne iese din prima, deci înseamnă că e caft pe bune nu se dă nimeni bătut, dacă tragem de fiecare coleg o să ne iasă”, le-a transmis Dan Barna susținătorilor săi din partid.

„Uitați-vă pe lista ălora care nu au votat și corectați voi, dacă aveți acces la hartă, corectați voi pe adresa de email.

O să facem un call center cu vedete. Eu, Dan, Drulă, candidații la BN din lista noastră să sune șefi de filiale locale. Deci, acolo unde aveți cazuri de șef de filiale. Mi-a zis, de pildă, cineva de la Vaslui că un om pe care l-am sprijinit eu la locale acum avea o supărare că nu știu ce, nu a primit ceva, și el cu toată filiala au votat cu Darău. P-ăla o să-l sun eu mâine să-i zic – ce faci, Gigele? Da?

Cazuri de genul ăsta de oameni supărați sau care au fost reticenți să mobilizeze în primul tur, dați-ne numele lor, o scurtă descriere ce-i cu el și sunăm de la Dan, la nivelul ăsta de oameni cunoscuți să-i activăm”, le-a spus Cristian Ghinea liderilor de partid, potrivit unor înregistrări obținute de HotNews.ro și Rise Project.

Dacian Cioloș a câștigat primul tur al alegerilor din USR PLUS cu 46% din voturi, în timp ce Dan Barna a obținut 43,9%. Cel de al treilea candidat, Irineu Darău, a obținut 10,1%.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22