Elena UDREA, mesaj din INCHISOARE: Acuzatiile procurorilor sunt INCHIPUITE si lipsite de temei. La apel, se va RIDICA masura ARESTULUI PREVENTIV

P.c. | 12.02.2015

Pe aceeași temă

Elena Udrea a transmis, prin intermediul contului sau de Facebook, un al doilea mesaj de cand se afla in spatele gratiilor. Udrea afirma ca acuzatiile care i se aduc sunt lipsite de temei si ca intreaga sa situatie a fost provocata de speculatiile fara temei ale procurorilor, intretinute de presa si amplificate de presiune publica. Udrea s-a declarat convinsa ca la apel masura arestului preventiv luata impotriva sa va fi ridicata, relateaza Hotnews.

 

CITITI mesajul postat joi de Elena Udrea pe pagina sa Facebook:"Acuzatii inchipuite si speculatii fara temei ale procurorilor continua sa curga garla impotriva mea pe toate mass media. E un veritabil delir. In Romania, pare ca s-a inventat un nou sport national: ce acuzatii neprobate sa-i mai aducem Elenei Udrea, in speranta ca, neputand sa se apere, pentru ca e in arest, nu va putea sa raspunda.
 

Adevarul gol-golut este ca, in dosarul Microsoft, acuzatia care mi se aduce se reduce la faptul ca am fost sotia lui Dorin Cocos si se presupune ca as fi stiut ce facea acesta. Pornind de aici, se fabuleaza si se inventeaza povesti nemuritoare. Dar asta se stia si inainte de 29 ianuarie, cand am fost pusa sub acuzare, se stia si anul trecut, cand s-a deschis dosar impotriva lui Dorin Cocos. Intre timp, nimic nou, nicio proba suplimentara

 

CITITI si: Elena Udrea, primele mesaje din spatele gratiilor. Nu am primit nicio centima de la nimeni. Acuzatiile de spalare de bani au cazut

 

Aceasta isterie a acuzatiilor la adresa mea, rostogolite prin presa de procurori DNA, trebuie sa se opreasca, pentru ca ajungem intr-o fundatura logica - procurorii lanseaza acuzatiile, inflameaza presa si, apoi, impotriva mea se iau masuri ca urmare a presiunii publice (asta este motivatia judecatorilor). Sunt acuzata la televizor, in ziare si pe site-uri, dar nu pot sa ma apar sau, daca incerc sa o fac, sunt sanctionata pentru asta. Unde e democratia daca acuzatorii pot spune orice, dar nimeni nu vrea sa auda argumentele apararii?


Judecatorii, oricine ar fi ei si orice cauza ar judeca, trebuie sa fie puternici si curajosi. Trebuie sa ia decizii pe lege, fapte si probe, nu pe ce spune televizorul. Inca o data spun: am incredere ca, la apel, se va ridica masura arestului preventiv, pentru ca nu a aparut absolut nimic in dosar de pe 29 ianuarie, cand am fost pusa sub control judiciar, si pana acum."

 

CITITI SI: Elena Udrea, ARESTATA pentru 30 de zile in dosarul Microsoft


Elena Udrea a primit miercuri seara mandat de arestare pentru 30 de zile, potrivit deciziei Inaltei Curti de Casatie si Justitie. Potrivit avocatului sau, mandatul de arestare a fost emis in dosarul Microsoft, in urma denuntului lui Dinu Pescariu. Avocatul Elenei Udrea a anuntat totodata ca va contesta decizia de arestare preventiva.
 

Udrea a postat ulterior, putin dupa miezul noptii, un mesaj pe Facebook, afirmand ca nu a primit niciodata mita si declarandu-se nemultumita de faptul ca este "condamnata la televizor".

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2022 Revista 22