Expoziție Macovei-Giegold, la Parlamentul European:România în stradă.Vrem justiție, nu corupție

Dora Vulcan | 28.01.2018

”De un an de zile, românii sunt uniți și își apără valorile (...) Aceasta este imaginea pe care dorim să o transmitem în Parlamentul European și, de aceea, am propus Parlamentului organizarea unei expoziții de fotografii cu protestele din România, din ultimul an”, spune europarlamentarul Monica Macovei.

Pe aceeași temă

 

 

Postarea integrală a europarlamentarului Monica Macovei

 

 

 De un an de zile, românii ies în stradă pentru a spune „nu” corupției, pentru a apăra justiția și statul de drept. De un an de zile, românii sunt uniți și își apără valorile.

 

În aceste luni, protestele românilor au fost elogiate în presa internațională, despre România s-a vorbit frumos, așa cum se vorbește despre o țară care luptă pentru democrație. Imaginea extraordinară pe care protestele din România au creat-o pe plan internațional este a unei țări vibrante și a unui popor care nu doarme, ci veghează la bunul mers al țării, un popor atent și preocupat de viitorul lui.

 

Aceasta este imaginea pe care dorim să o transmitem în Parlamentul European și, de aceea, am propus Parlamentului organizarea unei expoziții de fotografii cu protestele din România, din ultimul an. Coorganizator este deputatul Sven Giegold (Verzii).

 

„România în stradă: Vrem justiție, nu corupție” este titlul expoziției și 7 fotografi profesioniști au acceptat să prezinte lumii imaginea unei Românii deștepte, frumoase și pline de viață.

Expoziția de fotografii va putea fi vizionată între 29 ianuarie și 1 februarie 2018, la etajul 3 al sediului Parlamentului European din Bruxelles (ASP Distribution Center Area 3D), vernisajul având loc pe 30 ianuarie 2018, la ora 18.00.

 

Vă invit, pe cei care sunteți în Bruxelles în această perioadă, să veniți să vedeți aceste fotografii emoționante despre un popor unit și implicat.

 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22