Filiala PNL Bucuresti va avea doi presedinti: Cristian Busoi si Adriana Saftoiu

Vlad Toma | 11.07.2016

PNL a decis astazi ca filiala Bucuresti a partidului va fi condusa de Cristian Busoi, ca presedinte plin, si de Adriana Saftoiu, ca presedinte coordonator, conform unor surse liberale citate de Hotnews.

Pe aceeași temă

 

Busoi si Saftoiu se aflau de la bun inceput in carti pentru preluarea conducerii acestei filiale a PNL, numele lui Teodor Atanasiu fiind si el vehiculat acum cateva saptamani.

 

Cristian Busoi a fost primul candidat pe care PNL il avea in vedere pentru candidatura la functia de primar general al Bucurestiului, insa acesta a fost scos din cursa.

 

PNL i-a propus de asemenea avocatului Gheorghe Piperea, unul dintre autorii legii darii in plata, sa preia conducerea filialei Bucuresti a partidului, insa aceasta a anuntat in cele din urma ca a refuzat oferta PNL, fiind dispus sa sa se implice intr-un proiect de anvergura nationala, daca si i se va propune.

 

Filiala PNL Bucuresti a fost condusa de Catalin Predoiu, candidatul propus de PNL pentru functia de primar general al Bucurestiului, insa acesta a demisionat dupa rezultatul slab obtinut la alegerile locale.

 

Predoiu a iesit doar pe locul al treilea la alegerile locale pentru primaria Bucurestiului, la mare distanta de Gabriela Firea si de Nicusor Dan, obtinand doar 11% din voturile exprimate de bucuresteni. Dincolo de asta, PNL nu a castigat nicio primarie de sector.

 

Predoiu a anuntat imediat dupa primele exit poll-uri ca isi va da demisia daca rezultatele anuntate se confirma:"Daca maine dimineata se vor confirma rezultatele anuntate in aceasta seara imi depun mandatul de presedinte al filialei PNL Bucuresti… Am dorit mult sa castig aceste alegeri am facut tot ce am putut omeneste posibil am stiut ca ne confruntam cu o mare dezamagire fata de partidele politice. Toate aceste impedimente si adversitati pe care le-am intampinat la inceputul campaniei si pe parcurs pot explica partial rezultatul de care nu sunt multumit si nu suntem multumiti. Acest handicap cu care am plecat la drum nu pot impiedica legea corecta in politica de a iti asuma atat victoria cat si infrangerea," a spus atunci Predoiu.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2023 Revista 22