Filmat cu tigara aprinsa in biroul lui Dragnea de la Parlament, Grindeanu minte fara jena VIDEO

Dora Vulcan | 03.01.2017

Nici nu a fost investit inca premier si Grindeanu da, deja, proba asupra usurintei cu care poate minti si "aburi" presa. Este vorba despre episodul de la Camera Deputatilor, surprins de un operator Realitatea TV, in care Grindeanu a fost filmat fumand in biroul lui Dragnea. In mod ironic, episodul s-a produs la scurt timp dupa ce Dragnea tocmai se aratase foarte vigilent si necrutator spunand ca nu va modifica legea antifumat care interzice fumatul in spatii publice iar pupilul Grindeanu il completa cu promptitudine obedienta. Intrebat de jurnalisti despre episod, Grindeanu a mintit cu seninatate.

Pe aceeași temă

 

 

FILMUL INTEGRAL CU DOVADA CA PRIM-MINISTRUL DESEMNAT MINTE,  A I C I

 

"Chiar daca sunt fumator, legea trebuie sa ramana asa", spusese Dragnea, la intrebarile ziaristilor, cu foarte putin timp inainte ca in biroul sau sa fie surprins pupilul Grindeanu tragand cu pofta dintr-o tigara. SI mai ironic, obiedientul Grindeanu l-a completat cu maxima promptitudine si-un dezacord pe masura: "si eu".

 

 

Primele abureli ale lui Grindeanu: era o tigara cu aburi. "Respect, respect"...

 

Intrebat de ziaristi de ce fumeaza in spatiul public al Parlamentului, desi legea i-o interzice, Grindeanu a spus cu seninatate ca nu era o tigara normala din tutun ci una electronica. 

 

"Recunosc, sunt fumator. Imi e foarte greu ca si (sic!) fumator destul de inrait sa respect, dar respect", a spus el dand detalii inutile si necredibile despre cum anume a primit el "o tigara cu aburi" de la un coleg si ce marca era.

 

Desi un jurnalist i-a atras atentia foarte serios ca nu era deloc o tigara electronica ci una normala de tutun, asadar interzisa prin lege sa fie aprinsa in spatiul public, Grindeanu a tinut-o pe-a lui: "Va rog sa va uitati mai atent, era cu aburi".

 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2020 Revista 22