Firea (PSD) cu țâfnă, către Orban: Cu bar de negri, mandolină, țigări și alcool nu se repară țevile

Laurentiu Gheorghe | 08.12.2019

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, îi răspunde cu un limbaj suburban premierului Ludovic Orban care a acuzat-o că nu a finalizat nicio investiție importantă în timpul mandatului de primar.

Pe aceeași temă

Gabriela Firea i-a transmis lui Ludovic că biroul lui din perioada de viceprimar era „ca un bar de negri, numai cu băutură, numai cu țigări, numai cu persoane pestilențiale".

Gabriela Firea i-a răspuns, duminică, la Antena 3, premierului Ludovic Orban, care a spus despre acțiunile edilului Bucureștilor că „cine seamănă vânt, culege furtună”. Firea a declarat că singurul obiectiv al lui Orban este câștigarea de către PNL a Primăriei Capitalei la alegerile locale, iar pentru a reuși „a declanșat jihadul” împotriva sa.

„V-a explicat chiar domnul Orban că are un singur obiectiv, nu de a face ceva bun pentru țară, ci de a schimba primarul general al Capitalei. De altfel, îmi spun și mie prieteni, colegi, cunoscuți, că domnul Orban a declanșat jihadul împotriva mea și trebuie să mă atace pe mine. Discută cu tot felul de jurnaliști de investigații, să scormonească, să inventeze ceva în legătură cu mine, doar-doar mă vor schimba de la Primăria Generală. Încearcă să racoleze oameni din echipa mea, încearcă să schimbe majoritatea din Consiliul General”, a susținut Firea, citată de Mediafax.

Ea a lansat un atac suburban la adresa premierului, spunând că nu s-a schimbat deloc față de perioada în care era viceprimar: „De când era viceprimar stătea în biroul care era ca un bar de negri, numai cu băutură, numai cu țigări, numai cu persoane pestilențiale și văd că domnul Orban nu a făcut niciun efort să depășească acel nivel”.

Firea mai spune că după atacul lansat de premier la adresa sa, duminică dimineață, e convinsă că „Orban este egal cu Dragnea”.

„Țevile nu se repară nici cu whisky, nici cu alcool, nici cu cântatul la mandolină. Asta făcea când era viceprimar, probabil că asta face și acum. E dreptul meu la replică la aberațiile pe care le-a spus. Înțeleg că s-a dus în calitate de cetățean, era un cetățean nemulțumit și făcea declarații, pentru că un premier nu poate să facă astfel de declarații care nu au nicio legătură cu realitatea. Deocamdată vorbe în vânt”, a mai acuzat Firea.

Context: Ludovic Orban a declarat, duminică dimineață, că a avut discuții de la distanță cu primarul capitalei Gabriela Firea. Premierul a criticat investițiile de „sute de milioane" în companiile municipale care „nu fac nimic", subliniind că rezultatele mandatului Gabrielei Firea sunt „egale cu zero”. „De la distanță, discuții de la distanță am avut. Cine seamănă vânt culege furtună. Dacă ați băga sute de milioane în niște societăți ale primăriei care nu fac nimic nu e de mirare că dacă stai și realizezi rezultatele mandatului sunt egale cu zero", a spus Ludovic Orban, întrebat dacă a avut discuții cu Gabriela Firea de la învestirea Guvernului.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22