Firea (PSD): “Miercurea viitoare decidem candidaturile pentru București”

Tudor Despina | 10.03.2016

PSD va decide candidaturile la Primăria Capitalei miercurea viitoare, a spus Gabriela Firea.

Pe aceeași temă

 

Senatoarea a precizat că decizia finală va fi luată pe baza unui sondaj comandat de Liviu Dragnea. “Domnul Dragnea a dorin încă un sondaj, în weekend va fi gata, săptămâna viitoare, miercuri, va fi CEx și se va lua o decizie politică”, a spus Firea.

 

Ea a precizat că unor foști miniștri le-au fost propuse candidaturi la sectoare, însă au refuzat, din teamă de eșec, dar și de a face administrație cu riscurile aduse de documentele întocmite de predecesorii lor.

 

Senatoarea a mai spus că partidul își dorește o alianță cu ALDE ( partidul lui Tăriceanu) în București. “ALDE stă foarte bine în sondaje în București, mai ales în Sectorul 1. Cred că domnul Tăriceanu este identificat ca liberal pur sânge”, a completat Firea, citată de Hot News.

 

Miercuri, Liviu Dragnea a înaintat calendarul pentru candidaturile la primăriile din București. Săptămâna viitoare urmează a fi publicate numele alese de PSD, iar Gabriela Firea are o șansă mare să primească desemnarea pentru Primăria Generală a Bucureștiului.

 

Gabriela Firea "are o şansă foarte mare. Săptămâna viitoare vrem să anunţăm candidaturile. O să fie un proces transparent. Însă, sunt convins că o să aflaţi informaţii din interior. Mai sunt doi colegi care şi-au exprimat intenţia: Eugen Teodorovici şi Şerban Nicolae. Despre candidatul independent, eu vă spun foarte cinstit: există candidaţi independenţi, dar primari dependenţi. Ei depind de Consiliu. Ceea ce e necesar pentru Bucureşti în următorii ani nu poate fi realizat decât de o susţiere serioasă în CGMB", a spus Dragnea la Adevărul Live.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22