Firea, răfuială pe cifre cu Grindeanu: „Își încurajează doi, trei colegi pucişti să îl susţină”

I.g. | 18.06.2017

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei și vicepreședinte al PSD, a declarat duminică, la Parlament, că premierul Sorin Grindeanu îşi încurajează „cei doi, trei colegi pucişti” să rămână alături de el şi să nu voteze moţiunea de cenzură, în loc să demisioneze.

Pe aceeași temă

 

 

Firea a mai subliniat că Grindeanu șție că urmează să răspundă pentru faptele „imorale și ilegale” pe care crede că acesta le face în ultimele zile. „Domnul Grindeanu poate să spună orice. Eu vă spun realitatea pentru că am participat în calitate de vicepreşedinte la nivel naţional şi preşedinte a două organizaţii importante Bucureşti şi Ilfov la toate aceste întâlniri. Dumnealui, normal, îşi încurajează cei doi, trei colegi pucişti să rămână lângă el şi în aceste zile, în loc să renunţe, văzând că va trebui să răspundă pentru faptele imorale şi ilegale pe care le-a făcut în aceste zile”, a declarat Gabriela Firea, după ce reprezentanții presei i-au subliniat că Sorin Grindeanu ar fi convins deja 15 parlamentari PSD să nu voteze moţiunea de cenzură.

 

 

Firea a mai spus că „parlamentarii care nu au semnat textul moţiunii de cenzură lipsesc din ţară, au vorbit cu domnul preşedinte şi au afirmat că vor veni miercuri să semneze moţiunea de cenzură”. Primărița Capitalei a făcut câteva declarații și referitoare la momentul din iarnă în care Liviu Dragnea a venit în partid cu propunerea ca Sorin Grindeanu să fie premier:

 

„În faţa CEx-ului la acel moment a venit domnul preşedinte Dragnea cu Sorin Grindeanu. (…) Domnul Dragnea ne-a rugat foarte mult să îl susţinem pe domnul Sorin Grindeanu, în sală erau colegi de-ai noştri destul de sceptici în legătură cu această propunere. Ne-am gândit că dacă domnul Dragnea îl susţine atât de mult pe Sorin Grindeanu, sigur are toate motivele. Liviu Dragnea a fost de bună-credinţă şi nu avem de ce să ne îndoim de această bună-credinţă, dar tot la acea şedinţă a subliniat că, la jumătate de an, se va face o analiză a calendarului de implementare a programului de guvernare şi nimeni nu a avut nimic de obiectat, urmând ca după acea evaluare să se ia măsurile politice şi administrative necesare”.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22