Florin Iordache, ministrul Justiţiei, afirmă că nu retrage ordonanţele de graţiere

E.b. | 22.01.2017

Florin Iordache, Ministrul Justiției, a spus sâmbătă, la Antena 3, referindu-se la scandalul pe care l-a iscat ordonanţele de graţiere şi modificarea Codului penal, că nu va retrage acest proiect de ordonanță de urgență.

Pe aceeași temă

 

”Mesajul lui Klaus Iohannis este clar pentru mine, trebuie să avem o dezbatere transparentă. Nu putem rămâne impasibili la situația din penitenciare”, a declarat Florin Iordache la Antena3, după ce Iohannis a cerut retragerea proiectelor referitoare la graţierea şi modificarea Codurilor penale.

 

”Eu, ca ministru al Justiției, în niciun caz nu voi retrage aceste proiecte (grațierea și amnistia). La Ministerul Justiției sunt multe puncte de vedere de completare a proiectului care vizează grațierea. Nu putem să stăm cu niște proiecte în sertare și să așteptăm proiecte-minune”, a adăugat ministrul Justiției.

 

Guvernul va da un răspuns la solicitarea preşedintelui Iohannis privind retragerea proiectelor referitoare la graţiere şi modificarea Codurilor penale la întoarcerea premierului Sorin Grindeanu în ţară, a spus zilele trecute Iordache.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22