FMI: Grecia, cel mai necooperant stat cu care Fondul a avut discutii

P.c. | 19.03.2015

Pe aceeași temă

Oficiali FMI le-au transmis reprezentantilor BCE si CE ca Grecia este cel mai necooperant stat cu care organizatia a avut de-a face in intreaga sa istorie de 70 de ani, relateaza Hotnews.

 

Oficiali ai FMI, ai Bancii Central Europene (BCE) si ai Comisiei Europene s-au plans ca reprezentantii Greciei nu vor sa aprobe extinderea acordului de bail-out convenita in februarie sau sa coopereze.

 

Oficiali din cadrul finantelor germane au spus ca a incerca sa convingi guvernul de la Atena sa realizeze un program economic riguros e ca si cand ai calari un cal mort, au mai dezvaluit sursele citate.
 

CITITI SI: Lege anti-saracie, in Grecia: 300 kw/h de energie electrica gratuita pana la finele lui 2015, pentru cei cu venituri reduse

 

Liderii din zona euro se tem din ce in ce mai tare ca guvernul grec va forta Grexit-ul, in conditiile in care tara sa, in nevoie disperata de bani, refuza sa ia masurile care ar debloca ajutorul financiar necesar.
 

Tsipras isi pune mari sperante intr-o rezolvare a situatiei saptamana aceasta la Bruxelles, cand va avea o intalnire cu seful BCE, Mario Draghi, cu cancelarul Angela Merkel, cu presedintele Frantei, Francois Hollande si cu seful Comisiei Europene,  Jean-Claude Juncker.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22