FMI il atentioneaza pe Tudose ca n-a gresit: Prognozele Fondului, bazate pe date valabile

E.b. | 06.09.2017

Fondul Monetar International a reactionat la acuzatiile premierului Mihai Tudose, care a acuzat FMI ca a gresit prognozele in ultimele luni in ce priveste Romania, si a spus ca le-a dat reprezentantilor institutiei financiare "cifrele corecte".

Pe aceeași temă

 

 

Reprezentantii FMI sustin ca prognozele lor se bazeaza pe datele valabile la acel moment, dar ca deciziile luate ulterior de Guvern pot schimba, evident, rezultatele, transmite Realitatea TV.

 

"Intalnirea de ieri dintre prim-ministru si reprezentanta FMI in Romania a fost o vizita de curtoazie in urma unei invitatii din partea Cabinetului premierului. Am apreciat oportunitatea de a ne intalni cu premierul si de a schimba opinii in termeni generali despre evolutiile si perspectivele economice recente.

 

Ca intotdeauna, suntem disponibili sa continuam acest dialog cu autoritatile cu privire la politici solide care sa promoveze o crestere economica durabila", au precizat reprezentantii FMI.

 

Marti seara premierul Tudose, care se intalnise cu reprezentantii FMI, a spus ca i-a atentionat pe acestia ca ultimele previziuni la adresa Romaniei au fost eronate, iar daca si cea de-a treia va fi gresita, nu va mai exista interactiune cu acestia.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2020 Revista 22