Fosta secretara Carmen Dan, "o femeie de incredere" pentru Dragnea, preia Internele

Dora Vulcan | 03.01.2017

Fosta secretara la scoala din Videle - dupa un stagiu de secretara la CPUN - Carmen Daniela Dan prezinta suficienta "incredere", ba chiar foarte mare, pentru Liviu Dragnea cat sa o fi pus in scaun la Interne. Dupa studii parcurse dubios, Dan a ajuns si subprefect si prefect la Teleorman.

Pe aceeași temă

 

 

 

 

 "Am vrut sa propunem pe cineva in care am foarte mare incredere din punct de vedere al corectitudinii. E o femeie cinstita, ca prefect a gestionat foarte bine chestiunile cu Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta. La ministerul de Interne se poate conduce si cu suflet si cu demnitate. Am foarte mare incredere in fermitatea dumneaei si in capacitatea de a aduce sanatate in acel minister", a spus marti Dragnea despre nou-anuntatul ministru de la Interne, Carmen Dan, fosta sa secretara si prefect al judetului Teleorman, fieful sau.

 

 

Dan a avut o cariera fulminanta dupa cele doua stagii de secretara, obtinandu-si licenta la Academia de Politie dupa ce a absolvit, fara sa aflam si in ce an anume, pentru ca CV_ul nu precizeaza, Dreptul la ravisanta Universitate Ecologica (prima privata de dupa Revolutie infiintata de vestitul Dolphi Drimer).

 

 

Trebuie ca parcurgerea Dreptului la Universitatea Ecologica sa fi fost un proces extrem de dificil si de laborios, pentru ca licenta de la Academia de Politie si-a obtinut-o abia in anul 2000, desi a absolvit liceul in 1989. Deducem doar ca pe undeva, intre acesti ani, a absolvit totusi vestita facultate privata patronata de Drimer. Dupa care urmeaza o desteptare naucitoare cu studii postuniversitare si programe "pilot" de formare. Cu mana pe mansa, pe repede inainte.

 

Insiruirea de institutii la care si-a aprofundat studiile este naucitoare si oarecum de-a valma: 

Academia de Studii Economice Bucuresti – Institutul National de Administratie ;

Institutul National de Administratie – Centrul Regional de Formare Continuă București ;

Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice – Agenția Națională a Funcționarilor Publici ;

Fondul Social European prin Programul Operațional ”Dezvoltarea Capacității Administrative”

Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice – Agenția Națională a Funcționarilor Publici.

 

 

Pregatirea de secretara si absolvirea Dreptului in nu stiu care an, dar mai ales licenta de la Academia de Politie au facut-o, se pare, extrem de credibila si de competenta pentru ca, dupa niste mici job-uri pe la filialele din Videle ale unor banci, Dan ajunge nici mai mult, nici mai putin decat director la un serviciu din consiliul judetean Teleorman, condus de Dragnea, iar apoi subprefect si chiar prefect al Teleormanului.

 

Spune despre ea ca, la nivelul competentelor sociale, are "adaptabilitate si relationare de nivel superior" .  

 

Desi sustine ca are "capacitate de organizare si gestionare a mai multor structuri otganizatorice (sic!)", presa locala exprima foarte mari dubii cu privire la acest aspect, dat fiind că Teleormanul bate in topul saraciei pe tara. Jurnalistii locali remarca rautacios o "expertiza" in expunerea decolteului, asa cum o arata, de altfel, toate imaginile publice la o simpla cautare pe google, si o foarte mare incapacitate de exprimare in limba romana, justificata printr-o suava timiditate, prin care-si scuza inaptitudinea formularii frazelor, in ciuda absolvirii unui liceu de filologie si a pretentiilor din CV_ul personal ca ar avea "inclinatii spre activitati literare". Termenul cheie din CV-ul sau ramane de departe obsesivul "adaptabilitate".

 

 

Mai multe despre cariera doamnei, nominalizata marti ministru al Internelor, asa cum a redat-o de-a lungul timpului presa locala, AICI si AICI.

 

Pentru conformitate, CV-ul doamnei, AICI

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22