Fostul director Apa Nova București, numit de Firea la șefia Administrației Spitalelor

Dora Vulcan | 18.10.2019

Fostul director general adjunct Apa Nova București, Mihai Savin, este de pe 14 octombrie directorul general al Administrației Spitalelor și Serviciilor Medicale București.

Pe aceeași temă

Instituția se află în subordinea Primăriei Capitalei, potrivit unui comunicat de presă emis de municipalitate. Schimbarea a survenit în urma demisiei fostului director general, Daniela Blîndu.

”Mihai Savin este inginer, a absolvit Tehnologia Construcțiilor de Mașini, are un master în același domeniu, dar și în economie, certificări manageriale în proiecte, producție, operațiuni. Are diplomă de Executive Master MBA și este doctorand în Managementul Schimbării”, se arată în comunicatul Primăriei Capitalei.

Numirea vine dupa demisia fostului director general, Daniela Blindu.

Mihai Savin este inginer, a absolvit Tehnologia Constructiilor de Masini, are un master in acelasi domeniu, dar si in economie, certificari manageriale in proiecte, productie, operatiuni. Savin are si o diploma de Executive Master MBA si este doctorand in Managementul Schimbarii, conform Primariei Capitalei.

Mihai Savin a fost director general adjunct al Apa Nova Bucuresti si s-a remarcat cand a gustat apa din Bucuresti in fata presei, pentru a arata ca este potabila.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22