Francois Hollande, despre imaginile cu autorii atacurilor din Paris: Nimic nu ne va speria!

Vlad Toma | 25.01.2016

Francois Hollande, presedintele francez, a declarat ca Franţa nu se va speria de ameninţările ISIS si va lupta in continuare impotriva terorismului.

Pe aceeași temă

 

Declaratiile presedintelui au fost făcute dupa ce gruparea terorista Stat Islamic a difuzat imagini cu autorii atentatelor din 13 noiembrie de la Paris in care ameninta toate statele coalitiei impotriva terorismului, scrie AFP, citata de Hotnews.

 

"Nimic nu ne va speria, nicio amenintare nu va determina Franta sa se indoiasca asupra a ceea ce are de facut in lupta impotriva terorismului", a declarat seful statului in cadrul unei ceremonii oficiale la palatul prezidential din New Delhi, adaugand: "Aceste imagini nu fac decat sa-i descalifice pe cei responsabili pentru aceste crime."

 

Organizatia Stat Islamic a publicat duminica imagini in care sustine ca apar 9 autori ai atentatelor din 13 noiembrie de la Paris, soldate cu 130 de morti. Cei noua sunt prezentati drept "leii care au ingenuncheat Franta". In clipul video, teroristii lanseaza si amenintari la adresa statelor care fac parte din "coalitia" care lupta impotriva organizatiei jihadiste, in Siria si Irak, spunad ca Marea Britanie este urmatoarea tinta.
 

Inregistrarea, difuzata prin intermediul canalului media al organizatiei jihadiste, se incheie cu imagini in care apar parlamentarii britanici care sustin raidurile aeriene impotriva gruparii Stat Islamic in Siria.
 

Grupul de monitorizare a site-urilor islamiste - SITE - a precizat ca imaginile au fost filmate la Rakka, capitala de facto a Statului Islamic, inaintea atentatelor de la Paris.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22