Gabrie Oprea nu vrea sa fie premier, dar si-a dorit sefia SRI

M. B. | 29.06.2015

Pe aceeași temă

Gabriel Oprea a declarat duminica seara, la B1 Tv, ca nu isi doreste sub nicio forma postul de premier, dar ar fi vrut sa fie numit sef la SRI.

 

Generalul nu a negat că i s-a propus numirea in locul lui Ponta:"Chiar daca mi s-a propus sau mi se va propune, discutand de Victor Ponta nu-mi doresc sa fiu premier", a spus liderul UNPR, după care a explicat, la insistentele lui Cristoiu, ca nu vrea postul nici daca Ponta iese din joc: "Nu-mi doresc sa fiu prim ministru al Romaniei. Am ramas la 10 ani fara tara, mama a ramas vaduva cu 3 copii, am facut scoala de ofiteri si mi-am dorit sa fiu general si am ajuns. Cred ca sunt bun pe acest domeniu. Asta imi doresc, aici este domeniul unde pot face o treaba foarte buna. Nu-mi doresc sa fiu prim ministru al Romaniei sub nicio forma! E clar sau nu e clar?", a raspuns Gabriel Oprea.

 

El recunoaste ca si-a dorit o functie importanta, si anume pe aceea de sef la SRI: "Am vrut sa fiu director al SRI", a spus el, confirmand afirmatia Elenei Udrea.

 

Nu-l intereseaza insa conducerea Serviciului de Informatii Externe (SIE), dar nu a dat explicatii, in pofida insistentelor moderatorilor.

 

Gabriel Oprea a fost numit premier interimar pana cand Victor Ponta se va intoarce din Turcia, unde a fost operat la genunchiul stang si acum urmeaza tratamentul de recuperare.

 

Desi fidel aliatului sau din fruntea Guvernului Ponta, Oprea a anuntat ca sustine propunerea lui Iohannis la sefia SIE, in conditiile in care PSD respinge vehement numirea lui razvan Ungureanu in aceasta functie.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22