Gabriela Firea spune că a pierdut peste 30.000 de voturi pentru că alegerile au fost „aranjate”

Laurentiu Gheorghe | 03.10.2020

Primarul general în funcție, Gabriela Firea, spune că a fost învinsă „prin fraudă, măsluire, viciere” și anunță că nu va renunța „la luptă ” și va contesta rezultatul alegerilor în justiție.

Pe aceeași temă

„O imbratisare, o floare si mii de multumiri celor 250 de mii de bucuresteni care m-au votat! Va voi purta in suflet toata viata! Din pacate, din cei un milion opt sute de mii de alegatori inscrisi in liste, au participat la vot doar 650 de mii. Pentru a-mi fi continuat activitatea si proiectele, ne-au lipsit doar 30 de mii de voturi - foarte putin raportat la cele aproape doua milioane de bucuresteni cu drept de vot.

Puteti calcula, avand 1200 de sectii de votare, cate procese verbale trebuiau modificate, asa cum s-a intervenit pe ele cu carioca sau pix mai gros, si cate voturi exprimate pentru mine trebuiau trecute fara temei la nule - doar 25 in fiecare sectie. Si au fost «aranjate» mult mai multe! Avem dovezi! Sunt mii de astfel de voturi anulate la BEM. Nimeni nu mai vrea sa le numere, totul se inchide azi, s-a pus capac peste adevar.”

Firea și „statul paralel”

„Ce voi face in continuare? Voi incerca, dupa puterile mele, sa apar voturile cetatenilor, adica esenta democratiei.

Stiu ca este o lupta inegala. Ei, cu toate institutiile statului de partea lor, cu toate butoanele vizibile si invizibile. Eu, cu oamenii alaturi dar fara forta persuasivo-institutionala.

Voi merge mai departe in justitie dar, la cum arata lucrurile... in fine, daca tot au castigat prin frauda, masluire, viciere, macar sa se apuce de treaba.

Doresc binele acestui oras, prin urmare sper ca promisiunile din campanie sa fie puse rapid in aplicare. Schemele de marketing si PR, precum marea realizare care este deschiderea unei usi, anularea targului de Craciun gratuit pentru a face loc unuia cu plata la intrare, anuntarea avariilor - ceea ce se facea si pana acum, publicarea actelor - sunt toate pe site si din timpul meu, concedierea unor oameni, etc, nu vor tine loc adevaratelor realizari pe care le astepta cei care au votat candidatul providential de dreapta.”

PNL a tăiat apa caldă

„Vad ca acum se inghesuie toti ministrii sa garanteze sprijin : bani cu nemiluita, proiecte peste proiecte, investitii la Centura si metrou... lapte si miere!

Aproape un an de zile, de cand este la guvernare, PNL a taiat premeditat din banii cuveniti bucurestenilor! Ca sa ne aduca in sapa de lemn! Si acum ies si spun ca sunt datorii! Lucru asupra caruia am atras atentia zi de zi, spunand ca acesta va fi efectul masacrarii bugetului de catre guvern : creditul furnizor, viata pe datorie. Nu au inventat ei apa calda in materie de finante! Ei au oprit-o doar intentionat pe tot parcursul verii, ca sa fie lumea furioasa pe mine. Elcen (guvern) produce energia termica si o poate furniza prin Cet-uri cu taraita (pe timpul meu) sau normal, cum fac acum, dupa ce au castigat prin minciuna, manipulare si frauda.

Asta spune multe despre caracterul acestor personaje si despre cat de mult le pasa de semeni. Va doresc tuturor multa sanatate, pace sufleteasca, bucurii cat de des posibil.

Raman langa oameni, si langa cei care m-au votat, si langa cei pe care nu i-am convins sau li s-a denaturat votul!

Imi voi continua lupta pentru binele orasului in Parlament, alaturi de colegii mei, unde NU voi chiuli si/sau dormi, asa cum a facut deputatul de Bucuresti ajuns primarul «apa calda si pe teava de rece»”, a scris Firea pe Facebook.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2023 Revista 22