Grecia, Ungaria si Cipru ar putea fi scoase de pe lista tarilor care au interdictie de a exporta alimente in Rusia

P.c. | 08.04.2015

Pe aceeași temă

Nikolai Fiodorov, ministrul rus al Agriculturii, a declarat ca Grecia, Ungaria si Cipru ar putea fi scoase de pe lista tarilor care au interdicitie de a exporta alimente in Rusia, relateaza ziare.com


"Lista tarilor a fost determinata prin ordin al presedintelui rus si in acest context noi, Guvernul, putem avea propuneri in ceea ce priveste... relatiile cu unele tari si am putea avea propuneri cu privire la scoaterea unor tari de pe lista", a spus Fiodorov, adaugand ca Guvernul ia in considerare sa aprobe importul de alimente din Grecia, Ungaria si Cipru.
 

Alexis Tsipras, premierul Greciei, se va intalni astazi cu Vladimir Putin, la Moscova. Purtatorul de cuvant al Kremlinului, Dmitri Peskov, a admis ca aceasta chestiune s-ar putea numara printre subiectele discutate de cei doi.
 

CITITI SI: Alexis Tsipras, premierul grec, in vizita la Moscova. Rusia ofera imprumuturi si reduceri la pretul gazelor pentru acces la activele grecesti (SURSE). Tsipras: Sanctiunile UE contra Rusiei, un drum spre NICAIERI

 

Interdictia impusa de Rusia a vizat importuri in valoare de aproximativ 9 miliarde de dolari - fructe, legume, carne, peste si lactate din UE si alte tari.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22