Grindeanu anunţat printr-un mesaj SMS ca este desemnat premier: «Succes! Klaus Iohannis»

E.b. | 30.12.2016

Sorin Grindeanu, premierul desemnat, a declarat că a primit un sms în această dimineaţă de la Klaus Iohannis - al cărui număr de telefon nu îl avea - şi a trebuit să verifice dacă îi aparţine preşedintelui. Era un mesaj de succes, semnat, a declarat Sorin Grindeanu.

Pe aceeași temă

 

 

 

„În cursul zilei de ieri am avut foarte multe informaţii contradictorii. Azi dimineaţă am primit un SMS de la domnul preşedinte Klaus Iohannis. Nu aveam numărul. L-am sunat pe domnul Dragnea, - pentru că, neavând numărul domnului preşedinte, în aceste zile te poţi aştepta la orice - să verific dacă acela e numărul preşedintelui. După ce am primit confirmarea, i-am mulţumit domnului preşedinte pentru încrederea acordată.

 

 Era un (SMS-ul) mesaj de succes, semnat: Succes! Klaus Iohannis”, a declarat Sorin Grindeanu, conform Digi24.ro.

 

 

 

 

Discuţiile de ieri au decurs "decent", a spus Grindeanu, care a adăugat că preşedintele nu i-a cerut o listă cu viitori miniştri.

 

Dragnea  a afirmat că, iniţial, a crezut că ar fi vorba de o glumă din partea vreunui coleg şi a fost nevoit să verifice dacă numărul de telefon de pe care a fost trimis mesajul aparţine, într-adevăr, preşedintelui României.

 

„Pe mine nu mă mai surprinde nimic. Nu eu am primit SMS-ul. Pe mine m-a sunat premierul desemnat să mă întrebe dacă s-a anunţat desemnarea. A trebuit să verific numărul de telefon. Prima mea reacţie a fost să cred că e vorba despre o glumă din partea unui coleg. Până la urmă mă bucur că a fost acceptată această propunere”, a spus Dragnea


 
 A intervenit şi Călin Popescu Tăriceanu care afirm că această metodă de a anunţa desemnarea şefului Executivului este o premieră: „E de Cartea Recordurilor Guiness anunţarea premierului prin SMS”, a spus Tăriceanu.

 

********

 

 

Decret semnat de Președintele României, domnul Klaus Iohannis
30 decembrie 2016


 

Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, a semnat vineri, 30 decembrie a.c., decretul privind desemnarea domnului Sorin Mihai Grindeanu în calitate de candidat la funcţia de prim-ministru, pentru a cere votul de încredere al Parlamentului asupra programului şi listei noului Guvern, potrivit art. 103 alin. (2) din Constituţia României, republicată, anunţă Administraţia Prezidenţială.

 

Este o premieră anunţarea printr-un comunicat de presă a desemnării premierului.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22