Grindeanu, despre insinuarea lui Dragnea că e omul serviciilor: nu eu am fost la șprițuri cu ei

Dora Vulcan | 15.06.2017

Sorin Grindeanu l-a avertizat joi pe Liviu Dragnea "sa se gandeasca mai bine" atunci cand il "asociaza cu serviciile secrete", afirmand ca nu el a fost la tenis sau la "sprituri" cu reprezentanti ai acestor serviciu.

Pe aceeași temă

 

 

 

 

 "Voi raspunde la doua dezinformari spuse de dl Liviu Dragnea care ma asociaza cu servicii secrete, cu presedintele Romaniei (...). Suntem intr-o conspiratie existenta doar in mintea sa. Nu eu am fost la partide de tenis, nu eu am fost la sprituri cu reprezentanti ai serviciilor secrete, asa ca sa se gandeasca dl Liviu Dragnea mai bine cand spune aceste lucruri pentru ca voi avea daca va continua reactii si mai puternice pe acest subiect. Toata aceasta idee e evident o minciuna", a spus Grindeanu, intr-o conferinta de presa.

 

 

Reactia sa vine dupa ce Dragnea s-a victimizat, după ce tocmai l-a exclus din partid, spunând că până și colegii săi ar fi sesizat că vorbește de parcă altcineva l-ar fi pus să spună ce spune, că PSD este ”sub asediu” al unor forțe coordonate profesionist al căror om ar fi Grindeanu.   

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2020 Revista 22