Grindeanu se întoarce? Tudose îl întreabă ce-a discutat, tête-à-tête, cu politicienii străini

E.b. | 04.09.2017

Premierul Mihai Tudose spune că a discutat cu Sorin Grindeanu, la Guvern, despre o serie de întâlniri pe care fostul șef al Executivului le-a avut pe politică externă.

Pe aceeași temă

 

 

"Eu l-am rugat să vină. L-am solicitat să îmi dea niște lămuriri (...) despre niște întâlniri pe care le-a avut pe politică externă. Întâlnirile tête-à-têtes, știți, nu se înscriu nicăieri", a declarat Tudose, la Parlament.

 

Prim-ministrul Mihai Tudose a avut o întâlnire, luni, la Palatul Victoria, cu fostul premier Sorin Grindeanu, au declarat surse oficiale, conform Agerpres

 

Conform acestora, discuțiile nu ar fi vizat o posibilă funcție pe care fostul șef al Executivului ar urma să o ocupe.

 

Pe 24 august, premierul Tudose afirma, la Antena3, că a vorbit cu Sorin Grindeanu despre posibilitatea să i se ofere acestuia o funcție. "Da, am vorbit la nivel și personal, și politic, și într-o echipă de partid, fiindcă totuși Sorin Grindeanu a fost premierul României șase luni de zile..., cu un bagaj de informații acum și cu o experiență care pot fi folosite pentru România. Și, da, avem o discuție în acest sens cu domnia sa. E o discuție destul avansată, așteptăm ca domnia sa să se întoarcă, este într-o deplasare cu familia, și cred că la începutul săptămânii îl vom așeza cumva. Eu cred că poate fi un element util pentru țară"', declara Mihai Tudose, întrebat dacă i se va oferi fostului premier un post de diplomat. 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2020 Revista 22