ICCJ: Marian Vanghelie ramane in arest

T.d. | 17.04.2015

Pe aceeași temă

Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) a respins, vineri, contestatia lui Marian Vanghelie. Primarul suspendat al Sectorului 5 din Bucuresti ramane in arest pentru inca 30 de zile.

Decizia instantei a fost luata in dosarul in care Vanghelie este acuzat de luare de mita pentru favorizarea firmelor omului de afaceri Marin Dumitru in aribuirea unor contracte de lucrari publice de la Primaria Sectorului 5.

Magistratii ICCJ mentin, astfel, decizia din 8 aprilie prin care s-a decis prelungirea cu inca 30 de zile a masurii de arest preventiv fata de Vanghelie, potrivit Ziare.com.

Instanta a respins si contestatia varul lui Vanghelie, Mircea-Sorin Niculae, asociat si administrator al mai multor societati comerciale, acesta urmand sa mai stea 30 de zile in arest.

Unul dintre avocatii lui Marian Vanghelie, Cristian Ene, a spus, dupa judecarea contestatiei, ca primarul suspendat al Sectorului 5 poate fi lasat in libertate sau arestat la domiciliu, pentru ca exista probe favorabile acestuia,dar si martori si documente ce au rolul de a demonstra faptul ca Vanghelie nu a comis anumite fapte de care este acuzat.

Marian Vanghelie este in arest preventiv din 14 martie, in dosarul in care este acuzat de procurorii DNA de abuz in serviciu, luare de mita si spalare de bani, unele fapte fiind presupus savarsite prin favorizarea firmelor omului de afaceri Marin Dumitru in atribuirea unor contracte de lucrari publice ale Primariei Sectorului 5.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

CELE MAI CITITE

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2019 Revista 22