"Iertat" de PSD pentru legea pensiilor speciale, Petre Daea, recompensat cu Agricultura

Dora Vulcan | 03.01.2017

Pe masura ce se apropie de putere si de obtinerea controlului total asupra parghiilor statului, Liviu Dragnea scapa si mici accese de cinism. Cum e si raspunsul dat jurnalistilor cu privire la nominalizarea lui Petre Daea pentru Agricultura. Daea va ramane in istoria legislativului roman ca initiator al legii pensiilor speciale.

Pe aceeași temă

 

 

 

Intrebat cu privire la prezenta lui Daea in fruntea Ministerului Agriculturii, Dragnea a spus ca PSD l-a  "iertat" pentru "crima" de a fi fost iniţiatorul Legii pensiilor speciale, lasand in coada de peste raspunsul cu privire la calitatea morala a lui Daea si competenta care l-ar recomanda pentru un minister atat de complex.

 

 

"În ceea ce îl priveşte pe domnul Petre Daea, dacă a făcut acea crimă prin care a fost unul din iniţiatorii legii respective, a fost iertat de către partid", a explicat Dragnea.

 

 

 

Desigur, argumentul forte pentru Dragnea ramane "încrederea foarte mare" pe care el i-o acorda si faptul ca Daea s-a aratat util in alcatuirea programului de guvernare, o platforma de promisiuni desantate cu care PSD a castigat alegerile.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2020 Revista 22