Incendiu pe platforma combinatului Oltchim. Putea fi un dezastru VIDEO

E.b. | 10.08.2016

Incendiu pe platforma Combinatului Oltchim Râmnicu Vâlcea. Un depozit a luat foc, azi-noapte, şi a fost nevoie de intervenţia a 15 maşini de pompieri, pentru a stinge flăcările. Intervenţia a durat mai bine de trei ore.

Pe aceeași temă

  

Alarma a fost dată aseară în jurul orei 23 şi 20 de minute. Un depozit al combinatului a fost cuprins de flăcări. Martorii spun că s-au auzit mai multe explozii, conform digi 24.ro

 

Marius Cocioabă, martor: „Au fost niste explozii. Iniţial au fost nişte explozii mai mici şi în timp ce filmam am surprins cea mai mare explozie care s-a petrecut la faţa locului. Din ce ştiu, din surse din cadrul combinatului, nu ar mai fi decât câteva secţii în funcţiune, posibil ceva pe parte de materiale de plastic pentru termopane.”

 

 

Octavian Fulger, purtător de cuvânt ISU: „În momentul declanşării incendiului, flăcările se manifestau violent pe o suprafață de 350mp, fiind cuprinse de flăcări materiale depozitate în hală, respectiv folie de polietilenă, saci de hârtie, material lemnos. Nu au fost victime, iar emanaţiile de gaze rezultate în urma incendiului nu au pus în pericol cetăţenii oraşului.”


Pompierii s-au luptat cu flăcările mai bine de trei ore. Pompierii fac acum cercetări pentru a stabili de la ce a pornit incendiul.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22