Inițiativa România îi susține pe Nicușor Dan și Ciprian Ciucu la Primăria Capitalei

Tudor Despina | 21.03.2016

O decizie în acest sens a fost luată de IR în weekend-ul trecut, când organizația a avut o întâlnire cu Nicușor Dan și cu Ciprian Ciucu.

Pe aceeași temă

 

Inițiativa România va susține și promova candidaturile domnilor Nicușor Dan și Ciprian Ciucu pentru Primăria Generală a Municipiului București”, transmite organizația, precizând că o soluție pentru București este o alianță electorală a partidelor noi cu o candidatură unică pentru Primăria Generală, candidați comuni la Sectoare și liste comune pentru consilii.

 

Îndemnăm cetățenii Bucureștiului să sprijine candidaturile domnilor Nicușor Dan și Ciprian Ciucu prin semnătura lor. Pentru a putea candida, fiecare dintre aceștia are nevoie de circa 20.000 de semnături de susținere. Puteți semna pentru unul sau pentru ambii candidați anunțați, conform legii”, mai arată Inițiativa România.

 

Într-un interviu pentru Adevărul, Gabriela Firea – candidatul PSD la Primăria Generală – a spus că îl ia în considerare pe Nicușor Dan pentru funcția de viceprimar.

 

''Mi-aş dori un viceprimar ca Nicuşor Dan. (...) I-am urmărit activitatea şi este de apreciat că este un neobosit al semnalării problemelor în Bucureşti. El nu are forţa PSD sau a PNL, dar stă bine în sondaje. Îi urmăresc cu atenţie proiectele, sper să intre în Consiliul General, eu voi fi prima care îi va întinde mâna", a spus social-democrata, citată de Mediafax.

 

În replică, Dan a spus că orice discuție cu partidele vechi e inutilă: "În momentul acesta, nu văd la principalele partide politice, prin politica pe care o duc primarii lor, să existe o voinţă de a face politică altfel. De aceea, orice discuţii cu aceste partide sunt inutile", a spus candidatul USB la Primăria Capitalei.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22