Iohannis l-a desemnat pe Fifor premier interimar: ”Avem deja doua guverne PSD esuate”

I.m. | 16.01.2018

Intr-o declaratie de presa foarte scurta, presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca este ”ingrijorat” de situatia creata de darimarea celui de-al doilea guvern PSD si ca doreste proceduri scurte pentru a evita instabilitatea politica si economica.

Pe aceeași temă

 

 

Seful statului a anuntat la l-a desemnat pe Mihai Fifor, actual ministru al apararii, drept premier interimar si ca va invita miercuri partidele la consultari.

Klaus Iohannis a mai spus ca instabilitatea a fost generata de PSD , care are deja la activ doua guverne esuate.


”Aceasta situatie in care s-a ajuns ma nemultumeste profund si ma ingrijoreaza. Iata ca la un an de la alegeri avem deja doua Guverne PSD esuate”.

 

”Este nevoie de un guvern pentru a scurta incertitudinea, de o procedura rapida care sa duca la stabilirea unui nou guvern. Aceasta nesiguranta politica nu trebuie sa degenereze in instabilitate politica si vreau sa previn posibile urmari economice negative ale acestei crize generate, iarasi, in interiorul PSD”, a spus presedintele Iohannis.

 

 PSD intentiona sa il propuna pe Paul Stanescu, ministru al Dezvoltarii si vicepremier in Guvernul Tudose, ca premier interimar, insa Klaus Iohannis nu a fost de acord cu aceasta propunere.

 

Mihai Fifor este cel mai vehiculat nume pentru functia de premier. CEx al PSD  s-a intrunit marti pentru a ajunge la o concluzie in ce priveste numele viitorului premier.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2020 Revista 22