Iohannis: Sunt alaturi de presedintele Timofti. Se vor gasi solutii pentru calea europeana

Vlad Toma | 15.01.2016

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, si-a exprimat astazi sustinerea pentru Nicolae Timofti, omologul sau moldovean, in legatura cu incercarea acestuia de a scoate Republica Moldova din criza in care pare sa se adanceasca tot mai mult.

Pe aceeași temă

 

"Sunt convins ca se vor gasi solutii pentru pastrarea Moldovei pe calea pro-europeana", a declarat presedintele intrebat despre criza de la Chisinau.
 

"Sunt alaturi de presedintele Timofti in demersurile pe care le face pentru a iesi din aceasta situatie complicata. (...) Am incredere in maturitatea clasei politice de la Chisinau de a gasi solutia cea mai buna, de a forma un guvern puternic si de a ramane pe calea pro-europeana", a aratat Klaus Iohannis, citat de Hotnews.

 

 

In ciuda evolutiilor din ultimele zile, situatia politica de la Chisinau pare sa fie la fel de tensionata. PDM a propus astazi un alt candidat pentru functia de premier, pe Pavel Filip, dupa ce il propusese de doua ori pe Vlad Plahotniuc, refuzat de preşedintele Timofti pe motiv de lipsa de integritate.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22