Iordache vrea demisia lui Grindeanu: Premierul, responsabil pentru masurile neindeplinite

E.b. | 14.06.2017

Florin Iordache, ​deputat PSD, fost ministru al Justitiei, a declarat miercuri la Antena 3 ca premierul este cel responsabil pentru minusurile anumitor ministri sau pentru neindeplinirea unor masuri din programul de guvernare

Pe aceeași temă

  

Iordache sustine ca formula fireasca pentru o remaniere, fie a anumitor minsitri fie a intregului cabinet, este demisia.

 

"Din punctul meu de vedere lucrurile ar trebui sa se desfasoare intr-un cadru normal. Fiecare dintre ministri a fost evaluat, fiecare stie ce s-a facut, ce nu s-a facut. Asa cum au fost numiti pintr-un vot al CEX-ului, asa pot fi demisi. Nu este un capat de tara daca anumiti ministri sau chiar intreg guvernul este demis.

 

Daca noi spunem ca ne-am facut treaba si totul este foarte bine cred ca gresim. Prin votul de astazi se va hotari daca pleaca anumiti ministri sau intreg cabinetul, trebuie sa fim foarte sinceri cu noi ca lucrurile nu au mers in totalitate", a declarat Iordache, la Antena3.

 

Intrebat daca s-ar putea ajunge la o motiune de cenzura avand in vedere ca premierul a dat de inteles ca nu pleaca, Iordache a raspuns: "Ar fi culmea. dar atat timp cat constatam in urma evaluarii ca intreg guvernul nu si-a facut treaba formula fireasca ar fi demisia.

 

"Nu credeti ca principalul realizator al celor care nu au fost indeplinite sau al minusurilor care sunt in acest moment este premierul? Nu este premierul repsonsabil pe problemele anumitor ministri? PSD a castigat alegerile impreuna cu ALDE avem o coalitie si ceea ce e foarte important inaintea unui nume este programul de guveranre daca constatam ca are minusuri in punerea in aplicarea cea mai buna solutie este remanierea" a susţine Florin Iordache.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2020 Revista 22