Junker îi transmite lui Grindeanu că aşteaptă, în continuare, o justiţie independentă

E.b. | 06.01.2017

Jean-Claude Juncker, preşedintele Comisiei Europene, cataloghează numirea lui Sorin Grindeanu în funcţia de premier drept un “moment istoric” pentru România şi Uniunea Europeană.

Pe aceeași temă

 

 

El  spune că CE aşteaptă cu nerăbdare continuarea tendinţei pozitive în România privind un Guvern stabil şi un sistem de justiţie independent.

 

Juncker l-a felicitat, pe Twitter, pe noul premier al României. “Vă rog să acceptaţi felicitările mele calde privind desemnarea dumneavoastră ca premier al României”, a scris Juncker în mesajul publicat pe reţeaua sa de socializare, conform News.ro.


“Aşteptăm cu nerăbdare continuarea tendinţei pozitive în România privind un Guvern stabil, o creştere economică robustă, productivitate sporită, creşterea standardelor de trai şi un sistem de justiţie independent, care poate susţine lupta împotriva corupţiei”, a adăugat el.


Şeful Executivului UE a dat asigurări că instituţia sa va rămâne un partener al României pentru atingerea acestor obiective, “atât prin susţinere financiară, expertiză tehnică şi prezenţa noastră pe teren”.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2023 Revista 22