Lazăr, despre Dragnea/RISE Project: Dacă raportul e real, faptele ar fi de competenţa DNA

E.b. | 07.07.2017

Augustin Lazăr, procurorul general al României, a declarat, răspunzând unei întrebări, că nu poate infirma sau confirma existenţa unei anchete privind Tel Drum şi Liviu Dragnea.

Pe aceeași temă

 

 

El a precizat că precizat că, dacă raportul publicat de RISE Project, ar fi real, faptele ar fi de competenţa DNA, adăugând apoi: ”Dacă nu cumva are un dosar în lucru”.

 

Întrebat dacă există o anchetă în curs cu privire la Tel Drum şi Liviu Dragnea, Augustin Lazăr a spus că nu poate infirma sau confirma acest lucru.

 

Vă pot spune că există un ghid de relaţii cu media în care scrie foarte clar că anumite lucruri nu se comentează în anumite momente”, a precizat Lazăr, conform News.ro.
 

De asemenea, întrebat dacă cele semnalate în ancheta RISE Project pot face obiectul unui dosar penal, Lazăr a răspuns: ”Dacă raportul este real, faptele ar fi de competenţa DNA, nu vă pot preciza dacă acest document este real sau nu”.

 

Ulterior, Lazăr a adăugat: ”Dacă nu cumva are (DNA) un dosar în lucru”.

 

**********************

 

RISE Project a publicat joi un raport atribuit Direcţiei Generale de Protecţie Internă, intitulat "Notă privind aspecte care afectează climatul socio-economic al judeţului Teleorman", care descrie o "reţea infracţională formată din persoane cu putere de decizie în judeţ”, prin care Liviu Dragnea ar fi fraudat fonduri europene şi guvernamentale. În acest document, Dragnea este prezentat drept "deţinătorul majoritar al acţiunilor la purtător de la SC Tel Drum SA”.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2022 Revista 22