Liviu Dragnea, despre un eventual guvern PSD-PNL: Nu poti avea incredere in liberali

Vlad Toma | 13.09.2016

Liviu Dragnea, preşedintele PSD, a discutat aseara, intr-o emisiune la Romania Tv, despre planurile PSD in privinta viitorului guvern, care urmeaza a fi format dupa alegerile din decembrie.

Pe aceeași temă

 

Presedintele PSD a afirmat, la Romania Tv, ca nu exclude formarea unui nou guvern condus de Victor Ponta, după alegerile parlamentare, precizand insa ca Tariceanu nu va fi in niciun caz premierul unei eventuale coaliții de guvernare PSD-ALDE, deoarece premierul o sa fie din PSD.

 

Dragnea a mai afirmat ca in interiorul PSD ar fi existat discutii despre un posibil guvern PSD-PNL după alegerile parlamentare, ajungandu-se insa la concluzia ca social-democratii nu pot avea incredere in liberali: 

 

"Mai bine este duşmanul binelui. Recunosc că, undeva pe la începutul anului, câţiva colegi din teritoriu au spus că poate este nevoie de un guvern solid... Nu pot avea încredere în colegii de la PNL. Poate suntem noi răi, poate suntem noi nebuni, dar nu poţi avea încredere în ei", a spus presedintele PSD, citat de Romania Tv.

 

Dragnea a afirmat ca presedintele Iohannis nu va putea forta formarea unui guvern PNL-PSD: "Preşedintele României ar trebui să fie mulţumit să se formeze o majoritate stabilă în ţara noastră. Lumea este în fierbere, lumea şi Europea se reaşează. Dacă discutăm cu curaj, faţă de acum 10 ani, nu mai sunt toţi vecinii noştri orientaţi către vest", a mai spus Dragnea, conform sursei citate.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]ta22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22