Locotenenții lui Dragnea, atac la baionetă după nominalizarea lui Tudose premier

Dora Vulcan | 27.06.2017

În timp ce liderii PSD s-au reunit cu toții la Vila Lac 1 pentru a negocia formarea noului Cabinet, oamenii de încredere ai lui Liviu Dragnea refuză să participe la această întâlnire.

Pe aceeași temă

 

 

 

Niculae Bădălău, președintele executiv al partidului spune că s-a abținut de la votul pentru nominalizarea lui Tudose premier pentru că are suspiciuni la adresa lui și pentru că nu are anvergura de a conduce un guvern. 

 

 ”Argumentele sunt simple. Am avut o îndoială și o am încă vis-a-vis de anvergura domnului Tudose de a conduce un Guvern. Vreau să vă spun că avem un program de guvernare foarte bun pentru România, avem un președinte pe care îl susțin în continuare și mă refer la domnul Dragnea, dar în același timp la premier am avut o îndoială. Eu sper să dea Dumnezeu să am o bucurie, să mă înșel și domnul Tudose să confirme. Domnului Tudose îi lipsește anvergura (...) Aici sunt mult mai multe aspecte: colaborarea cu partidul, colaborarea în partea economică, colaborarea pe externe. Sunt mai multe lucruri. Până la urmă este o părere a mea și sunt convins că dacă domnul Tudose va depune tot efortul și va avea până la urmă și opozanți în partid care să-l facă să lucreze mult mai mult și mult mai bine, lucrurile vor merge bine”, a declarat Niculae Bădălău, citat de stiripesurse.ro.

 

 Președintele executiv al PSD Niculae Bădălău și președintele PSD Olt Paul Stănescu, doi dintre oamenii de încredee ai lu Dragnea, au anunțat că nu intenționeză să meargă alături de restul colegilor la Vila Lac 1. Întrebat de jurnaliști dacă merge la Vila Lac 1, Bădălău a spus că are alte treburi în Parlament, în timp ce Paul Stănescu a replicat scurt și acid: ”Nu știu!”.

 

În ședința Comitetului Executiv, de ieri, în care a fost nominalizat Mihai Tudose pentru funcția de premier, Niculae Bădălău și Paul Stănescu au fost printre cei patru care s-au abținut.

 

 

Bădălău și Stănescu sunt doi dintre cei mai influenți lideri ai PSD din Parlament. Aceștia provin din organizațiile de Olt și de Giurghiu, două dintre organizațiile cu rezultate foarte bune ale PSD și au sub control un număr semnificativ de parlamentari.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2022 Revista 22