Ludovic Orban, care doreste sa candideze la Primaria Capitalei, considera ca Sorin Oprescu este avantajat la alegerile printr-un singur tur de scrutin de la anul

Fara Autor | 05.08.2015

Pe aceeași temă

Prim-vicepreședintele PNL Ludovic Orban, unl dintre liberalii înscriși în cursa inetrnă pentru candidatura la Primăria Municipiului București, consideră că edilul în funcție, Sorin Oprescu, este avantajat întrucât alegerile vor avea un singur tur de scrutin.

 

"Nefiind alegeri în două tururi, situația e un pic mai complicată. E avantajat primarul în funcție. Al doilea lucru, oarecum un dezavantaj, este că PSD nu a avut niciodată un concurent pe electoratul de stânga, el aproape întotdeauna a concentrat voturile alegătorilor de stânga. În timp ce în dreapta spectrului politic a existat o competiție, au fost mai mulți candidați", a declarat Ludovic Orban la Adevărul Live.

 

Procedura de desemnare a candidatului PNL nu e 100% obiectivă, a susținut Orban, însă, a adăugat el, nu îi privește ca pe niște adversari pe colegii înscriși în aceeași competiție.

 

"Bucureștiul are nevoie de o viziune unitară. Nu poate o primărie de sector să aibă o altă strategie de dezvoltare decât cea de la Consiliul General al Municipiului București", a spus Ludovic Orban, citat de Agerpres.

 

Până în prezent, și-au mai anunțat înscrierea în competiția internă din PNL Cristian Bușoi, Costică Canacheu și Petre Roman.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2022 Revista 22