Ludovic Orban: E aberant ce se întâmplă.Cind partidul iti retrage sprijinul, pleci acasa

Ramona Ursu | 15.06.2017

Liberalul Ludovic Orban, candidat pentru șefia PNL, consideră că gestul premierului de a nu renunța la funcție este de condamnat la fel de mult ca cel al lui Dragnea de a-și dinamita propriul Guvern.

Pe aceeași temă

 

 

 

„PSD a aruncat România în criză politică fără niciun motiv serios. În urmă cu una-două săptămâni, dacă îndrăzneai să adresezi o critică la adresa Guvernului, PSD-iștii erau în stare să te ia la bătaie. Astăzi, văd că au găsit mai multe bube-n cap guvernului lor decât a sesizat opoziția în ultimele cinci luni. Când au fost corecți? Este foarte greu de înțeles care este motivul ascuns, cauzele profunde ale acestei decizii impuse de Dragnea, care a condus la această criză politică. Cert e că această criză afectează grav România”, a declarat Ludovic Orban pentru revista 22.

 

 

Liberalul mai susține că, în opinia lui, atât decizia lui Dragnea de a renunța la guvernul pe care tot el l-a numit, cât și cea a lui Grindeanu de a nu pleca din fruntea Executivului sunt la fel aberante din punct de vedere politic. „Este absurdă și decizia impusă de Dragnea, de a trimite la plimbare propriul guvern, este absurdă și atitudinea lui Grindeanu. În orice țară democratică, când partidul, majoritatea parlamentară care te-a desemnat premier îți retrage sprijinul, te duci acasă. Nu rămâi acolo, așa cum face acum premierul de mucava al PSD. Până acum, Grindeanu a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Dragnea. Deodată, îi descoperă numai defecte”, a mai spus Ludovic Orban, care consideră că un viitor Guvern nu ar mai trebui să ajungă pe mâna PSD. 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2020 Revista 22