Ludovic Orban evită să vorbească despre Vlad Voiculescu: Premierul evaluează activitatea miniștrilor

Laurentiu Gheorghe | 09.04.2021

Liderul PNL, Ludovic Orban a răspuns la întrebarea legată de posibila remaniere a ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu, că orice ministru care nu-și face datoria va pleca „mai devreme sau mai târziu”.

Pe aceeași temă

„Activitatea fiecărui ministru este evaluată de premier și premierul ia sau nu decizii. Orice ministru care nu își face datoria și care nu este implicat în atingerea obiectivelor din programul de guvernare, mai devreme sau mai târziu va pleca. Este firesc ca evaluarea activității să o facă premierul. Dacă premierul are vreo solicitare o discutăm”, a declarat președintele PNL.

Orban a precizat că nu a existat o discuție în coaliție despre acest subiect. Potrivit unor informații din interiorul PNL, liberalii vor schimbarea ministrului Sănătății din funcție. Vlad Voiculescu are probleme și în interiorul USR PLUS, unde, deși public se bucură de susținerea partidului, există voci care contestă activitatea sa.

Premierul Florin Cîțu va evalua activitatea miniștrilor din Guvern după primele șase luni de guvernare. Până atunci, cel mai probabil, nu vor avea loc remanieri, susțin surse guvernamentale.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22